Gündem

Tahmazoğlu’ndan esnafa uyarı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlardan yakınan vatandaşların seslerine kurarak vererek uygun fiyata kurbanlık satılacak pazar açtı. Beton santrali için çalışmalarını sürdüren Tahmazoğlu, şimdi

Tahmazoğlu’ndan esnafa uyarı
07-06-2024 11:43

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Tahmazoğlu, vatandaşlara seslenerek. “Sizlere daha önce açıkladığımız kurbanlıklarla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Beton santraliyle ilgili çalışmalarımız da son aşamaya geldi. Son zamanlarda baklava ve yemek fiyatlarının yüksekliğiyle ilgili çok sayıda şikayet alıyoruz. Bu meslek gruplarına sesleniyorum. ‘Lütfen fiyatları gözden geçirerek gerekli indirimleri yapalım’. Aksi takdirde Şahinbey Belediyesi olarak gerekli çalışmaları başlatacağız” bilgisini paylaştı. 

Mehmet Tahmazoğlu, daha önce de Gaziantep'te üretici birliklerinin bayrama 1 ay kala kurbanlık fiyatlarını yüzde 25 arttırmasına tepki göstererek normal fiyata kurbanlık satışı yapılacak 3 pazar yeri kurmuştu. Tahmazoğlu. “Birliklerin yetkisi olmamasına rağmen piyasada 180-190 ₺'ye satılan hayvanların kilosunu, Kurban Bayramı öncesi 240-250 ₺ olarak açıklaması spekülatif bir harekettir” diyerek Dumlupınar, Güneykent ve Akkent mahallelerinde 3 pazar yeri açmıştı. Tahmazoğlu’nun ilçedeki inşaatçılara yönelik satış yapacak beton santrali kurma çalışmaları ise devam ediyor.


Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER