Eğitim

Selçuk Bayraktar'dan GAÜN'e destek ziyareti

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) standını ziyaret eden TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, öğrencilerin projelerini inceledi ve başarılar diledi.

Selçuk Bayraktar'dan GAÜN'e destek ziyareti
15-08-2024 16:36

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali çerçevesinde, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi'nde düzenlenen yarışmalarda yer alan  Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, önemli bir misafir ağırladı. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, GAÜN standını ziyaret ederek öğrencilere moral verdi.

Ziyaret sırasında, Selçuk Bayraktar, GAÜN öğrencilerinin geliştirdiği projeleri dikkatle inceledi ve onlara yarışmalarda başarılar diledi. Öğrencilerin yenilikçi çalışmaları hakkında bilgi alan Bayraktar, projelerle ilgili olumlu değerlendirmelerde bulundu.

KATKILARINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, Selçuk Bayraktar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitemizi ve çalışmalarımızı yerinde görmeniz bizim için büyük bir onur. Katkılarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı. Bayraktar’ın ziyareti, öğrenciler ve akademik kadro tarafından büyük bir motivasyon kaynağı olarak değerlendirildi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER