Gündem

Şahin’den Nizip’e köprülü kavşak müjdesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nizip Adliye Köprülü Kavşak Projesi’nde gelinen aşamayı değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, “Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin Nizip’te başlattığı Adliye Köprülü

Şahin’den Nizip’e köprülü kavşak müjdesi
06-10-2024 16:28

Şu anda elektrik altyapı ve diğer kurum altyapılarının %90’ı tamamlanmış durumda. Kazı çalışmalarının %60’ı bitirildi ve köprü kazısı başarıyla tamamlandı. Bu, Nizip’in trafiğini rahatlatacak çok önemli bir proje” dedi.

Betonarme imalatların Kasım ayının ilk haftasında tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Şahin, “Ocak ayına kadar tüm çalışmalar bitirilerek bu kavşağı Niziplilerimizin hizmetine sunacağız. Trafik akışında yaşanan sıkıntılar bu projeyle birlikte büyük ölçüde azalacak. Hem daha güvenli hem de daha hızlı bir ulaşım sağlanacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve ekibine bu önemli proje için teşekkür ediyorum. Nizip halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Milletvekili Şahin, projenin bölgeye sağlayacağı katkıların altını çizerek, Nizip’in ulaşım altyapısında köklü bir iyileşme yaşanacağını vurguladı.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER