Yaşam

OSKAR 6. Şubesini Açtı

Mardin’de OSCAR adı altında 6. Şubesini açan Kemal Ceylan, açılışta odaları ve siyasetçileri buluşturdu.

OSKAR 6. Şubesini Açtı
29-09-2024 15:05

Futbol Antrenörü Kemal Ceylan, Mardin- Diyarbakır yolu üzerinde OSKAR adı altında 6. Berber salonunu müşterilerinin hizmetine açtı.

Son derece modern döşenen erkek kuaförü dükkânının açılışına Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uncu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş, oda başkanları, politikacılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Fenerbahçe Mardin Futbol Okulu, Sağlık Spor ve Emniyetspor antrenörlüğünü yapan Kemal Ceylan, Fenerbahçe’ye ilk kez Mardin’den bir sporcu kazandırdığını da söyledi.

Erkek Kuaförü alnında profesyonellikten, hijyen ve kaliteli hizmetten ödün vermediklerini belirten Kemal Ceylan” Bizleri bugünlere taşıyan, büyümemize vesile olan, hizmet kalitesinden ve hijyenden ödün vermeyişimizdir. Yeni iş yerimizde görselliğe de önem verdik. Tıraş olacak müşterilerimiz önce huzur ve rahatlığı hissedecek, sonra da profesyonel ekibimizin vereceği hizmet ile moral bulacak” dedi.

       Saç Ekimi Yapacağız

Yeni açtıkları işyerinde saç ekim işini de yapacaklarını aktaran Ceylan “ En son çıkan saç ekim cihazlarının siparişini verdik. İşin uzmanı doktorlar tarafından saç ekim işini yapacağız. Her alanda profesyonellikten ve çağın gerekliliğinden ödün vermiyoruz. Yakın ülkelerden gelecek müşterilerimize hizmet vererek sağlık turizmine de katkı vermeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu

 

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER