Asayiş

Nizip-Birecik Karayolu’nda tehlike çanları

Gaziantep’teki Nizip-Birecik Karayolu’nda 13 kilometresinde oluşan çukur, sürücüler için ciddi bir tehlike oluşturuyor. Son günlerde birçok araç, çukuru fark etmeden geçtiği için lastiklerinin patlaması ve jantlarının hasar görm

Nizip-Birecik Karayolu’nda tehlike çanları
05-10-2024 19:39

Çukura düşen sürücüler, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle yetkililere seslenerek acil önlem alınmasını talep etti. Söz konusu çukurun bölgedeki trafik akışını olumsuz etkilediğini belirten sürücüler, “Bu yolun sürekli kullanılması gerekiyor. Ancak bu şekilde devam ederse bir kazaya davetiye çıkarıyoruz,” ifadelerini kullandılar.

TEPKİLER BÜYÜYOR

Sürücüler, yetkililere yönelik tepkilerini artırarak, “Önlem almak için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?” diyerek duruma dikkat çektiler. Bazı sürücüler, çukurun etrafında hiçbir uyarı levhasının bulunmaması nedeniyle daha fazla kazanın yaşanabileceğini vurguladı.
ÖNLEMLER ALINMALI

Daha önce de benzer sorunların yaşandığı Nizip-Birecik Karayolu’nda yetkililerin gerekli önlemleri almadığını ifade eden sürücüler, “Bu tür tehlikelerin önüne geçmek için daha fazla dikkat edilmesi ve hızlı bir çözüm üretilmesi şart,” dediler.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER