Gündem

Milletvekili Bakbak'tan Nizip ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Nizip İlçesi’nde İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Teşkilat mensupları ile gündemi değerlendirdi.

Milletvekili Bakbak'tan Nizip ziyareti
11-09-2024 23:52

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Nizip'te ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşları yalnız bırakmadı.

İlçede çeşitli mahallelerde ikamet eden aileleri ziyaret eden Dr. Derya Bakbak, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği mahallelerde girilmedik ev, hali hatırı sorulmadık vatandaş bırakmamaya gayret gösteren Dr. Bakbak, büyüklerimizin hayır duasını almak, çocuklarımızı sevindirmek, için bir aradayız. 

Milletvekili Bakbak, “AK Parti’yi bu noktaya getiren ve milletimizin gönlününde yerini korumak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Gönülden gönle kurduğumuz köprüler; hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayan, birlik olmayı ve paylaşmayı bilen anlayışımız milletimizin takdirini toplamaktadır. 22 yıl önce çıktığımız bu yolda hep böyle ilerledik, bugün de böyle ilerlemeye devam edeceğiz. Gönlüne dokunmadığımız vatandaş kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Dr. Derya Bakbak’a, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Av.Muharrem Cankesen, teşkilat üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER