Gündem

Mehmet Tahmazoğlu’nun sürprizi bu mu?

“Bayramdan sonra süprizim olacak” açıklaması yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 9 günlük tatilin ardından, ilk mesai gününde önemli bir açıklama yaptı.

Mehmet Tahmazoğlu’nun sürprizi bu mu?
24-06-2024 14:40

Tahmazoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla belediye olarak 12 adet beton santrali kuracakları açıkladı. Tahmazoğlu’nun bu kararına, çimento ve betoncuların nasıl tepki vereceği merak konusu.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, artan beton fiyatlarından dolayı meclisten alınan karar ile 12 adet yeni beton santrali için düzenleme yaptığını açıkladı. Tahmazoğlu, Türkiye’de en pahalı betonun Gaziantep’te olduğunu ve buna bağlı olarak meclisten alınan karar ile 12 adet yeni beton santrali için düzenleme yaptığını vurguladı.

REKABETİ ARTTIRACAĞIZ

Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en pahalı betonun ilimizde kullanıldığı için konut fiyatların yüksek olduğunu belirtmişti. Buna bağlı olarak çimento ve betonculara çağrıda bulunarak fiyatları indirmeleri isteyen, aksi takdirde kendilerinin bu sektöre gireceğini belirten Tahmazoğlu.” Meclislerimizde aldığımız kararlar ile 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptık” ifadelerini kullandı. Tahmazoğlu, bu düzenlemeler ile birlikte rekabeti arttırarak beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planladıklarını söyledi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER