Asayiş

Kilis’te Polis Sorumluluk Bölgesinde Meydana Gelen Asayiş Olayları

Taksirle Yaralama Atatürk Mahallesi’nde Şüpheli (M.D.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile müşteki (M.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu ol

Kilis’te Polis Sorumluluk Bölgesinde Meydana Gelen Asayiş Olayları
25-07-2024 15:57

Kilis’te Polis Sorumluluk Bölgesinde Meydana Gelen Asayiş Olayları

Taksirle Yaralama

Atatürk Mahallesi’nde Şüpheli (M.D.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile müşteki (M.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan, kimlik tespiti yapılan (E.K.) hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır. (Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Şüpheli (M.K.)’nin kullandığı, 79 plakalı isimli şahıs aracıyla seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur (A.Y.Ş.)’ye çarptığını beyan etmiş, mağdur şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince, şüpheli (T.P.) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 1 adet tabanca ile 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)

Resmi Belgeyi Bozmak, Yok Etmek Veya Gizlemek

Pınar Mahallesi’nde Kimlik Tespiti Yapılan (R.U.) isimli şahsın kullandığı plakasız motosikletin yapılan incelemesinde, şase ve motor numaralarının kazıntı olduğu tespit edilmiştir. (Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (L.Ç.), müşteki şüpheli  (F.L.Ç.), müşteki şüpheliler (E.D.), (L.D.), (A.D.) isimli şahısların kendisine ve kızına tehdit ve hakarette bulunduklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)

Dolandırıcılık

Muallim Rıfat Bilge Mahallesi’nde Müşteki (F.S.), kendisine ait ikinci el televizyonunu (M.D.) isimli şahsa sattığını ve şahsın televizyonunun parasını kendisine ödemeden araç ile olay yerinden kaçtığını beyan etmiştir. (Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Öncü Pınar Mahallesi’nde Şüpheli (A.D.)’nin kullandığı, 40 plaka sayılı araç ile müşteki (L.B.)’nin kullandığı, 79 plakalı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)

Tehdit- Hakaret

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (Ö.P.), müşteki şüpheli doğumlu (M.Ş.) ile müşteki şüpheli (M.S.) isimli şahısların, kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)

Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (A.K.), (M.Ö.), (E.K.) ile suça sürüklenen çocuk (Y.E.M.), müşteki şüpheli (M.Ş.), müşteki şüpheli (M.S.) isimli şahıslar arasında darp ve tehdit hakaret olayı meydana gelmiştir. (Haber Merkezi)

Kaynak: vizyonhavadis.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER