Gündem

Karayolları Gaziantepli sürücüleri uyardı! (25.06.2024)

Karayolları Genel Müdürlüğü 25 Haziran Salı günü yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayımladı.Yayımlanan bültene göre Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun Bahçe Kavşağı ve Nurdağı Kavşağı'nda deprem onarım çalışmaları me

Karayolları Gaziantepli sürücüleri uyardı! (25.06.2024)
25-06-2024 09:05

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 5-6.km.leri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-41.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Söğüt-Korkuteli yolunun 0-23.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kayseri-Niğde yolunun 24-28.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon Maçka yolunun 25. km. sinde bulunan Yeni Maçka tünelinin, bölünmüş yolun Maçka Trabzon yönündeki tüpünde yapılacak olan drenaj sistemleri bakım çalışması nedeniyle 25.06.2024 günü, 10:00-16:00 saatleri arasında tünel trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

Diyarbakır-Silvan yolunun 34-40.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER