Gündem

GBB Başkanı Şahin, “Evladımızı Yedirmeyiz”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takıma galibiyeti getiren golleri atan Merih Demiral hakkında UEFA’nın başlattığı soruşturmaya tepk

GBB Başkanı Şahin, “Evladımızı Yedirmeyiz”
03-07-2024 13:48
UEFA, Merih Demiral hakkında Avusturya maçında yaptığı gol sevinci nedeniyle soruşturma başlattığını açıkladı. 
UEFA'dan yapılan açıklamada, "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya-Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir" ifadelerine yer verildi.
Fatma Şahin’den UEFA’ya tepki 
 
Öte yandan UEFA’nın soruşturma kararına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İnsanlığa dair tüm değerleri paramparça eden İsrail’e söyleyecek tek sözleri yok ama aslan gibi bir evladımıza “bozkurt” yaptı diye anında soruşturma açmış UEFA. Sayın Bakanımız gerekeni yazmış ama ben anneyim, beni oraya getirmeyin :) Evladımızı yedirmeyiz!” cümleleri ile tepki gösterdi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER