Asayiş

Gaziantepli rehine kurtarıldı, yurda getiriliyor.

Hırvatistan da fidyeciler tarafından kaçırılan Muhammet Çolak’tan sevindiren haber geldi. Dışişleri bakanlığı Saraybosna büyükelçiliğine getirilen Çolak önümüzdeki saatler içinde Ailesine kavuşacak.

Gaziantepli rehine kurtarıldı, yurda getiriliyor.
11-08-2024 18:20

Geçtiğimiz günlerde Hırvatistan'a gezmeye giden Gaziantepli genç fidyeciler tarafından kaçırılmıştı.  

Ailesi ile telefonda görüşen genç "Öldürecekler ağabey" diyerek ailesinden yardım istemişti. Gaziantep'ten Hırvatistan’a gezmeye giden Muhammet Çolak, çete üyeleri tarafından kaçırıldı ve fidye için rehin alınmasının ardından ailesi ile telefondan bağlantı kuran çete üyeleri fidye istedi.

Dışişleri Bakanlığı Hemen Devreye Girdi! Çete üyeleri ile ailenin yapmış olduğu görüşmeler sosyal medya hesaplarında dolaşırken olayın ciddiyeti de bu şekilde ortaya çıktı. Videoda rehin alınan genç "Parayı hemen gönderin buradan gidelim, valla öldürecekler ağabey" diyerek feryat etmişti.

Dışişleri Bakanlığı konu ile ilgili bir açıklama yaparak, kaçırılan Türk vatandaşı için ilgili makamlarla görüşme yaptığını ve Muhammet Çolak’ın fidyecilerin elinden kurulmasında önemli destekte bulundular. Fidyecilerin istediği parayı gönderen aile üyeleri bugün mutlu sona ulaştı ve Muhammet Çolak’ın fidyecilerin elinden kurtulduğunu ve şuanda Saraybosna Büyükelçiliğinde olduğunu öğrenmelerinin ardından Gaziantep Havalimanına giderek beklemeye başladılar. Aile üyeleri haberin alınmasının ardından sevinç çığlıkları atmaya başladılar. Bir yakınları fidyecilerin elinden teslim alınan genç için heyecanlı bekleyiş başladı.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER