Asayiş

Gaziantep’te ünlü tekstilcinin oğlu şok etti

Gaziantep’te dün gece meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, bir kişinin de ağır şekilde yaralanmasına neden olan trafik kazasına neden olan otomobil sürücüsünün Gaziantep’in ünlü tekstil firmasının oğlu olduğu öğrenildi.

Gaziantep’te ünlü tekstilcinin oğlu şok etti
03-09-2024 18:56

Edinilen bilgiye göre Şehitkamil ilçesi Pancarlı Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı ile Ahmet Şireci Bulvarı kesişimindeki kavşakta dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 27 AVK 733 plakalı motosiklet ile 27 TC 286 plakalı Tesla marka lüks otomobil çarpıştı. Motosiklet üzerinde bulunan Kerim B. (21) ve Fırat Efe B. (16) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralılardan Kerim B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının sağlık durumu ise kritik. 

Metin Özkaya’nın oğlu çıktı

Kazaya neden olan lüks aracın Gaziantep’in tekstil devlerinden Özkaya ailesinin ortak olduğu Gürteks’e ait olduğu öğrenildi. Aracın kullanan kişinin ise Gürteks Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özkaya’nın oğlu olduğu ifade edildi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER