Asayiş

Gaziantep’te intihar!..

Gaziantep'te 3 çocuk annesi 32 yaşındaki G. isimli kadının feci ölümü arkasında gözü yaşlıüç çocuğunu bıraktı. Kadının cansız bedeni cenaze aracına bindirilirken yakınlarının feryadı yürekleri dağladı.

Gaziantep’te intihar!..
01-06-2024 23:57

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Değirmiçem mahallesi Doktor Kemal Ahi caddesi üzerinde bir apartmanda meydana gelen feci ölüm olayında 3 çocuk annesi G. isimli kadın evlerinin teras katında feci şekilde can verdi. İddiaya göre piskolojik sorunları olan ve bir yıl önce eşini çalıştığı işyerinde iş kazasında kaybeden 32 yaşındaki G. isimli kadın evlerinin teras katında iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Yakınlarının bir süredir haber alamadığı kadının binada aramaları sonucu teras katta iple kendini asarak yaşamına son verdiğini görünce durumu polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonucu hayatını kaybettiği anlaşılan kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp kurumuna kaldırıldı.  Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER