Spor

Gaziantep FK’da Bilal Çeker sürprizi

Gaziantep Futbol Kulübü’nde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmi Gaziantep FK başkanlığı için geçen Bilal Çeker, Telgraf Spor’un sorularını yanıtladı.

Gaziantep FK’da Bilal Çeker sürprizi
28-06-2024 17:51

Kırmızı siyahlı kulübün geleceği için Vali Kemal Çeber başkanlığında yeniden yapılan toplantıya Gaziantepspor eski Asbaşkanı ve iş insanı Bilal Çeker’de davet edilerek çok önemli görüşmeler gerçekleşti. Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önderliğinde dün MSM’de gerçekleşen toplantıya milletvekili Bünyamin Bozgeyik’in yanı sıra Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yöneticiler katıldı. Vali Kemal Çeber’in daveti üzerine ise Gaziantepspor Asbaşkanı Bilal Çeker’de toplantıda yer aldı.

BİLAL ÇEKER: “NETLEŞMESİ GEREKEN KONULAR VAR”

İş insanı Bilal Çeker, davet üzerine toplantıya katıldığını belirterek, “Valimiz Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve kulübün mevcut başkanı Memik Yılmaz ile yöneticileriyle toplantı yapıldı. Burada önemli görüşmelerimiz oldu. Bunları şimdilik açıklamam doğru olmaz. Kulübün borç konusu üzerinde belirsiz durumlar var. Bunların aşılması için pazartesi gününe kadar bekleyeceğiz. Gelecek hafta her şey netleşir. Biz biliyorsunuz Gaziantep’te spora destek konusunda hiç bir fedakarlıktan ve görevden bu güne kadar kaçmadık. Gelişmeleri bekleyeceğiz ve gelecek hafta durum netleşecek” dedi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER