Spor

Fatma Şahin’den Gaziantep FK kararı! Şimdi ne olacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Mustafa Teke’ye Gaziantep Futbol Kulübü’nün geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Fatma Şahin’den Gaziantep FK kararı! Şimdi ne olacak?
03-06-2024 20:34

GAZİANTEP FK'YA ORTAK AKIL KARAR VERECEK

Bu sezon zor şartlar altında olsada ligde kalmayı başaran Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceği önümüzdeki hafta belli olacak. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri, oda başkanları, STK'lar ve GAGEV yönetimi bir araya gelerek Gaziantep Futbol Kulübü'nün yönetimi, geleceği ve takımın omurgası hakkında karar alacaklar. 

ŞAHİN'DEN GAZİANTEP FK YORUMU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelerek Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceğiyle ilgili bilgiler verdi. Şahin, "Başkanımız Memik Yılmaz çok büyük emekler verdi. Kulübümüzün Süper Lig'de kalması çok önemli. Artık bundan sonra bir revizyon gerekiyor. Başkanımıza da onu söyledim. Çalışabileceği ve güçlü bir ekiple yoluna devam etmesi konusunda konuştuk" dedi. 

ORTAK AKIL BİR ARAYA GELİYOR

Fatma Şahin, Gaziantep FK için bir araya geleceklerini dile getirerek, "Bu sezon ligde kalması için biz elimizden geleni yaptık. Yeni sezonda da bir revizyon gerekiyor. Onun için güçlü bir yönetim, güçlü bir takım oluşturmak gerek. Bu hafta toplantı yapmayı düşünüyorduk ama milletvekillerimiz Kızılcahamam toplantısında idi. Önümüzdeki hafta valimiz, bizler, vekillerimiz, oda başkanlarımız, STK'larımız hepimiz bir araya gelerek Gaziantep FK'nın geleceğini konuşacağız. Bu kulübün taşıma suyla değil, güçlü bir ekonomik güçle yoluna devam etmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER