Politika

Ertuğrul Teymur iddialı konuştu. “14’te 14 yapacağız.”

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday isimleri yarın Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak.

Ertuğrul Teymur iddialı konuştu. “14’te 14 yapacağız.”
12-04-2023 20:02

“HEDEFİMİZ 14’TE 14”

Ak Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Ertuğrul Teymur, yarın gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısına tüm Gazianteplilerin davetli olduğunu dile getirdi.

Gaziantep için en güçlü aday kadronun Ak Parti’de olduğunu belirten Teymur, hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te ülke ortalamasının üzerine oyla ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine dikkat çeken Teymur açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gaziantep Ak Parti iktidarında hem merkezi hükümetten hem de yerel yönetimlerin aracılığıyla yüzlerce projeye ev sahipliği yaptı. Bu başarılı adımların ardından 14 Mayıs’ta düzenlenecek seçimlerde daha büyük bir başarıya imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Perşembe günü saat 14’te düzenleyeceğimiz aday tanıtım toplantısının ardından saha çalışmalarımıza daha hızlı bir şekilde devam edeceği.”

 

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER