Yaşam

Erdoğan ve Karakoç ailesininin mutlu günü

Gaziantep’in önde gelen ailelerinden Karakoç ve Erdoğan ailelerinin çocukları, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Erdoğan ve Karakoç  ailesininin mutlu günü
30-09-2024 23:11

Yener Petrol Otomotiv’in sahibi Rağıp Erdoğan’ın yakışıklı oğlu Tunahan Erdoğan ile Karakoç ailesinin güzel kızı Yağmur Karakoç, Shimall Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle evlendi. İş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarının katıldığı düğün, şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Siyaset ve İş Dünyası Nikah Şahitliğinde Buluştu

Shimall Oteldeki Düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkeçeci,, Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, AK Parti eski İl Başkanı Murat Şerbetçi, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, AK Parti Şehitkamil önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MÜSİAD Gaziantep İl Başkanı Yahya Serkan Emre, ASKON Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Güneş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Haz,Abdülkadir Sökyücü ve Zehra Ünal, GABDER Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Mehmet Ergün Demir, İş insanları Mehmet Demir, Şakir Karakoç, Hakan Çakıcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Vakkas Acar, Besnililer Dernek Başkanı İdris Yaşar yaptı.

Göz Kamaştıran Düğün

Shimall Otel’de düzenlenen düğün, hem görkemiyle hem de seçkin davetli listesiyle dikkat çekti. Karakoç ve Erdoğan aileleri, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Şık dekorasyonu ve organizasyonuyla öne çıkan düğün, Gaziantep’in en prestijli törenlerinden biri oldu.

Kent Medya Grubu olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER