Asayiş

Belediye Başkanı’nın karıştığı kazada soru işaretleri!

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın karıştığı ölümlü trafik kazası, birçok soru işaretini beraberinde getirdi. Belediyenin konuya ilişkin açıklamaları ise kamuoyunda şüpheleri daha da artırdı.

Belediye Başkanı’nın karıştığı kazada soru işaretleri!
28-06-2024 08:14

CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın Antalya'da karıştığı ölümcül trafik kazası, çeşitli şüphelere yol açtı. Nizip Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Doğan'ın resmi bir görev için Antalya'da olduğu belirtilmiş olsa da, korumasız ve resmi bir programı olmaksızın ailesiyle birlikte tatil amacıyla Antalya'ya gitmiş olması garip karşılandı. İddialara göre, Ali Doğan belediyenin aracıyla Antalya’ya ailesiyle tatile gitti ve orada kazaya karıştı.

NİZİP BELEDİYESİ'NDEN KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Kaza sonrası Nizip Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemizce kendisine tahsis edilen 27 ACU 194 plakalı resmi araç ile kendi kontrolünde seyir halinde iken saat 02.30 sıralarında Alanya-Antalya karayolu üzerinde bir yayaya çarpma suretiyle trafik kazasına karışmıştır. Görgü tanıkları ve şahitlerin ifadelerinde aşırı alkollü olduğu ve yola kontrolsüz atladığı ifade edilen yabancı uyruklu yaya, maalesef olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Yaşanan elim kazanın akabinde adli makamlarca yapılan soruşturma sonucunda belediye başkanımız serbest bırakılmış ve sağlığı iyi durumdadır" ifadeleri kullanıldı.

KORUMASIZ RESMİ GÖREV TARTIŞMALARI

Belediye başkanının korumasız ve ailesiyle birlikte resmi bir görev adı altında Antalya'ya gitmiş olması, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Ali Doğan'ın ölümlü kaza yapması ve sonrasında serbest bırakılması, durumu daha da karmaşık hale getirdi. İddialar, Doğan'ın tatil amacıyla ailesiyle birlikte belediye aracını kullanarak Antalya'ya gittiği ve orada kazaya karıştığı yönünde. 

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER