Yaşam

Başkan Şahin’den Halk Günü uygulaması

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, belirli aralıklarla halk günü düzenliyor, vatandaşların bire bir sorunlarını dinleyerek çözümler buluyor.

Başkan Şahin’den  Halk Günü uygulaması
10-10-2024 21:48

 Mardin’in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, oluşan talepler doğrultusunda belli aralılarla düzenlenen halk gününde vatandaşlarına sorunlarını dinliyor ve çözüm üretiyor.

Midyat ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetler ve yeni düzenlemelerle, ilçeyi yaşanılır hale getiren çevre dostu Belediye Başkanı Veysi Şahin, vatandaşların kişisel sorunları ile de birebir ilgileniyor. Gelen görüme talepleri doğrultusunda belli aralıklarla belediye kültür merkezinde düzenlenen halk gününde, istek ve sorunları çözmeye çalıştıklarını belirten Şahin “ Yoğun olarak iş talepleri ile karşılaşıyoruz. Mahallelerinde, sokaklarında karşılaştıkları sorunları bize ileten vatandaşlarımız da var. İmkanlarımız doğrultusunda vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Görüşmelerimiz samimiyetle gerçekleşiyor. Halk gününe gelen vatandaşlarımızın memnuniyetle görüşmeden ayrıldıklarını görmek bizi mutlu ediyor.” dedi.

Vatandaşlar, Başkan Şahin’in samimiyet ve iyi niyetine teşekkür ederek, “Bizleri sabırla dinleyen ve sorunlarımıza çözümler bulmaya çalışan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. İstediğimiz zaman karşılıklı görüşebiliyor, sorunlarımız anlatabiliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER