Gündem

ASSİAD'dan Gaziantep Valisi Gül'e ziyaret

Merkezi Gaziantep’te bulunan ve Kısa adı ASSİAD olan Arap Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mühamed Haj Osman ile Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

ASSİAD'dan Gaziantep Valisi Gül'e ziyaret
19-10-2022 13:01
Gaziantep Valisi Davut Gül, ASSİAD’ın  yeni Başkan ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Çalışma izin belgesini herkes çok rahat alabilir-
Gaziantep Valisi Davut  Gül, fabrikada çalışan Suriyelilerin çalışma izinlerine sahip olmalarına isteyerek,  çalışma izni ile ilgili bütün sorunların çözüldüğünü ve kim çalışma izni çıkarmak isterse aynı gün içerisinde çıkarabildiğini ifade etti.
Vali Gül, Arap Sanayici ve İş Adamlarının taleplerini dinleyerek, şehrin ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti. 
ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mühamed Haj Osman  ise verdiği desteklerinden dolayı Vali Davut Gül’e teşekkür etti.
Toplantıya ASSİAD Yönetim Kurulu üyesi Ayman Ülbi ve ASSİAD üyesi Beyhan Tahmazoğlu ve eski başka. Abdulgafour Salih Asfour ile ASSİAD Genel Sekreteri Rami Şarak bulundu 
Toplantı Sonrası ASSİAD yönetmeli Vali Yardımcısı ( Suriye El-Bab Sorumlusu) Anıl ALKAN ziyaret etti 
Toplantıda sınırda ve zetin dalı ve fırat kalkanı bokgelerinde yaşanan son durum ve sorunlar ele alındı ve Vali Yardımcısı Anıl ALKAN oradeki yaşanan sorunları bir çoğunu çoduklerni efade eti ve çozmey devam edeceklerind soğledi ve yaşanan sorunlar ele ilgile bir rapor hazırlanmasını ASSİAD yönetiminden istedi
ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mühamed haj Osman  ise desteklerinden dolayı Vali Yardımcısı Anıl Alkan’ı da ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.


HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER