Politika

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin: “Bahçeli’nin Çıkışı, Stratejik ve Hayati Bir Adım”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, terör örgütü PKK’nın başı Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamasını değerlendirdi. Şahin, sürecin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en stratejik ve hay

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin: “Bahçeli’nin Çıkışı, Stratejik ve Hayati Bir Adım”
22-10-2024 18:43

Ali Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu süreç, 40 yıldır emperyal güçlerin milletimize ve devletimize doğrulttukları ve binlerce canımıza, milyarlarca dolara mal olmuş bir oyun ve silahı, onların elinden alıp kendilerine doğrultma sürecidir. Konjonktürel anlamda Cumhuriyet tarihinin en stratejik ve çok hayati bir adımıdır.”

Şahin, Bahçeli’nin çıkışını “devletin bekasını merkeze alan, teröre karşı kararlı bir duruş” olarak nitelendirirken, Türkiye’nin bu adımlar sayesinde dış baskılara karşı daha güçlü duracağını ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın ortakları arasında süregelen uyumun, bu tür stratejik hamlelerle daha da pekiştiğine dikkat çeken Şahin, Türkiye’nin terörle mücadelede önümüzdeki dönemde daha etkin politikalar yürüteceğinin sinyallerini verdi.

MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları, siyasi arenada farklı yankılar uyandırırken, Milletvekili Ali Şahin’in değerlendirmeleri de Cumhur İttifakı’nın terörle mücadelede ortak kararlılığını vurguluyor.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER