Gündem

75 günde tamamlanan Nurdağı'ndaki köy evleri teslim ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 75 günde tamamlanan köy tipi afet evleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Nurdağı Belpınar mahallesinde hak sahiplerine t

75 günde tamamlanan Nurdağı'ndaki köy evleri teslim ediliyor
22-04-2023 11:05

" Türkiye Tek Yürek" kampanyası çerçevesinde bir hayırsever tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinesinde ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Belpınar Mahallesi'nde yaptırılan kalıcı konuttaki çalışmalar tamamlandı.

Bakan Kurum, “İlk köy evlerimiz hazır.”

Gaziantep Nurdağı Belpınar Mahallesinde ilk köy evlerinin eşyalarıyla birlikte hazır olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “İlk köy evlerimiz hazır. Eşyaları da yerleştirdik.  Söz verdiğimiz gibi yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ile afetzede kardeşlerimize anahtarları teslim edeceğiz. “diye konuştu.

Vali Gül; 75 günde tamamlandı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nurdağı Belpınar mahallesinde 75 günde yapımı tamamlanan müstakil evlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile hak sahiplerine verileceğini duyurdu.

Gül, yaptığı paylaşımında, “Nurdağı Belpınar mahallemizde Sn.Cumhurbaşkanımızla bayramlaşmaya ve konut teslim törenine bekliyoruz. 75 günde tamamlanan müstakil evler görenleri kendine hayran bırakıyor. Hayırlı olsun”dedi.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER