Yaşam

60 Yıl Sonra Mezun Oldukları Sınıfta Buluştular

Mardin Lisesi 1964 Mezunları 60 yıl aradan sonra, mezun oldukları sınıfta buluştular, okul yönetimi, karne düzenledi, numaraları okunanlar buradayım dedi, karnelerini aldı. Sınıfta duygulu anlar yaşandı.

60 Yıl Sonra Mezun Oldukları  Sınıfta Buluştular
03-10-2024 13:27

Mardin Lisesi 1964 yılı 6 Edebiyat A Sınıfı öğrencileri 60 yıl aradan sonra, mezun oldukları  liseye geldi, eğitim gördükleri sınıfta sıralara oturdu. Yaşadıkları anılarını anlattı. Sınıfta ve okul önünde duygulu anlar yaşandı.

Mardin Lisesi 6 Ed/A sınıfından 1964 yılında mezun olan 55 öğrencinin çoğunluğu Türkiye’nin çeşitlilerinde çeşitli kurumlarda yöneticilik yaptıkları, esnaf olarak yaşamını sürdürenlerin ise başarılı ve kazançlı bir yaşam sürdürdüğü belirtildi. Eşleri ile Mardin Lisesine gelen eski öğrenciler lisenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 İki Sürpriz ile karşılaştılar

Eski Öğrenciler, Mezun oldukları Mardin Lisesinin isminin Prof.Dr.Aziz Sancar Lisesi olarak değiştirilmesini görünce, “Nobel Ödüllü Aziz Sancar’a hangi liseden mezun oldun derseler Mardin Lisesi diyecek. Bu değerli bilim insanının adı fen lisesine, üniversitede bir kampüse verilseydi. Daha anlamlı olurdu” şeklinde konuştular.

İkinci sürpriz ise okul yönetiminden geldi. 1964 Yılı 6 Ed/A sınıf mezunları okul not defteri üzerinden düzenlenen karneler eski mezunlara okul numaraları ve isimleri okunarak karneleri verildi. Okul Müdürü Seyithan Aydoğan ve Müdür Yardımcısı Halil Güven, eski dönem mezunları ile tek tek ilgilendi. 1964 Mezunları se okul yönetiminin ilgisine teşekkür etti.

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER