USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yemekte Ucuzluğun adresi “Sarnıç”

Artuklu İlçesi Perşembe pazarı karşısında hizmete açılan Sarnıç Restoranda yemek fiyatları ucuzluğu ile dikkat çekiyor. Kilo ile tavuk ve kebap fiyatları karşısında müşteriler hayrete düşüyor.

Yemekte Ucuzluğun adresi “Sarnıç”
27-09-2024 22:41

 Mardin Artuklu İlçesin Perşembe Pazarı, öğretmen evi çaprazında açılan  Sarnıç Restoran, Halk Lokantalarından bile ucuz yemek veriyor. İşletmeci Şeyhmus Kösesoy, hayat pahalılığına rağmen, kaliteden ödün vermeden müşterilerine ucuz yemek hizmeti verdiklerini söyledi.

Modern ve hijyen mutfak ve pişirim alanının gözle görülebilecek şekilde hazırlandığını ifade eden Kösesoy, isteyen müşterilerin restoranda kaliteli hizmet ortamında yemek yiyebilecekleri gibi, evlerine de paket yapabileceklerini söyledi. Bir kilo kebabın 650 lira bir kilo tavuk’un 350 liradan paketlendiğini belirten Kösesoy “Müşterilerimize temiz ve kaliteli yemek hizmeti veriyoruz. İsteyen porsiyon isteyen kilo ile sipariş verebilir. Zırh kebabın kilosunu 650 liradan paket, restoranda ise 750 liradan veriyoruz. Tavuk ızgaranın kilosunu da 350 lirada veriyoruz. Restoranda yenilen kilo ile pişirime 100 lira hizmet bedeli alıyoruz. Turistlerin son zamanlarda Mardin’de yemeklerin pahalılığı konusunda çıkan haberlere bir anlamda ucuz yemek hizmeti vererek cevap veriyoruz” dedi.

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ