USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tancan’a EMO Gaziantep’ten teşekkür.

Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ı makamında ziyaret etti.

Tancan’a EMO Gaziantep’ten teşekkür.
14-11-2022 16:13

Başkan Arıkan, yaptığı açıklamada, “Bakan Yardımcımıza, son yıllarda memnuniyetle arttığını gözlemlediğimiz, çatı ve arazi tipi güneş enerji santrallerine ilişkin mevzuatlar üzerine görüşlerimizi ifade ettik.”dedi.

“Önümüzdeki ayda, GES ve Ülkemizin gündeminde olan depolama sistemlerine ilişkin güncel mevzuatların anlatılacağı ve sektörün bu konudaki sorularına cevap bulabileceği önemli bir çalıştay hazırlığında olduklarını belirten Başkan Arıkan, bu konuda Enerji Bakanlığından destek istediklerini ifade etti. 

Başkan Arıkan sözlerine şöyle devam etti;  “Enerji üretim, iletim ve dağıtım kurum ve kuruluşlarında çalışan mühendislerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi taleplerimizi ilettik. 

Sektörümüze ilişkin değerli bir görüşme oldu. İlgilerinden ve her zaman sektöre vermiş oldukları destekten dolayı Bakan Yardımcımız Sn. Abdullah Tancan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ