USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

“Taleplerimizden vazgeçmedik”

16 Ekim Pazar günü Ankara’da yapılacak büyük mitinge hazırlanırken, Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazası sonrası mitingi erteleyen eczacılar, 27 Kasım Pazar günü yine Ankara’da toplanacak.

“Taleplerimizden vazgeçmedik”
22-10-2022 10:24

Taleplerinden ve beklentilerinden asla vazgeçmediklerini belirten Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci, “Tabii ki beklentilerimizden ve taleplerimizden asla vazgeçmedik. Sorunlarımız olduğu gibi duruyor. Değişen bir şey yok. 16 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan büyük eczacı mitingini insani gerekçelerle erteledik. Madencilere duyduğumuz saygıdan dolayı erteledik. Orada insanlar canlarıyla uğraşırken ve 41 tane madencimizi kaybetmişken böyle bir şey yapmayı doğru bulamadığımız için erteledik.” dedi.

ECZACANELERDEKİ SIKINTIYI ANLATMAK İSTİYORUZ    

27 Kasım Pazar günü yine Ankara’da mitingde bir araya geleceklerini belirten Demirci, “Hala sorunlarımız devam etmekte. Kamudaki eczacı da sıkıntıda, çok sayıda işsiz eczacımız var. Dükkân kiralarını ödeyemeyen eczacımız var. Eczacılar ekonomik olarak çok ciddi sıkıntıda.

Bu miting ile eczacının sesini ve  eczanedeki sıkıntının, krizin sesini duyurmak istiyoruz. 27 Kasım’da yapacağımız Ankara’daki mitingde buluşacak on binlerce eczacı bir araya gelerek sesini duyurmaya çalışacak” dedi.



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ