USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Prof.Aziz Sancar Lisesinde Dil Atölyesi kuruldu

Artuklu İlçesinde bulunan Prof.Dr.Aziz Sancar Lisesinde kurulan dil atölyesine öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Prof.Aziz  Sancar Lisesinde Dil Atölyesi kuruldu
04-10-2024 08:02

Mardin’in Artuklu İlçesinde bulunan Prof.Dr. Aziz Sancar Lisesinde öğrenim gören öğrenciler kurulan dil atölyesi sayesinde, Türkiye’nin farklı bölge ve İl’lerinde bulunan öğrencilerle, zom üzerinden İngilizce konuşuyor, ortak çalımalar yapıyor.

Lise Müdürü Seyithan Aydoğan, “proje kapsamında kurulan dil atölyesi sayesinde öğrencilerimiz farklı illerde bulunan lise öğrencileriyle İngilizce konuşarak, İngilizcelerini geliştirme imkanı buluyor. Bu konuda İngilizce öğretmeni Halil Güven, başarılı bir performans sergiliyor. Bölgede dil konusunda en iyi liseler arasında ilk sıralarda yerimizi aldığımızı söyleyebilirim” dedi

 Sınıf öğretmeni Halil Güven, projenin öğrencilerin teknolojiyi imkanlarını kullanıp yabancı dillerini geliştirmelerine katkı sağladığını söyledi. Güven “ Bölgede yabancı üniversiteye yabancı dil öğrencisi yerleştiren liseler arasında ilk sıralardayız. Öğrencilerimiz dil atölyesinde sınavlara daha iyi hazırlanıyor. Farklı liselerde arkadaşlarıyla görüntülü İngilizce konuşarak, eksiklilerini tamamlama şansın yakalıyor. Coğrafyalar farklı da olsa, gönüllerin ve hedeflerin bir olduğu öğrencilerin buluşması bir çok engeli ve olumsuz düşünceyi ortadan kaldırıyor. Mardin genelinde, dil alanında tercih edilen ilk sıradaki okul olmayı başardık. Öğrencilerimizin başarıları, bizi farklı projelere yönlendiriyor “ şeklinde konuştu.

   Dil Atölyesinin kapısına, üniversiteye yerleşen öğrencilerin isimlerinin yazılması dikkat çekti.

 

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ