USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Payam Lojistik zincir market tedariğine fark kattı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Payam Lojistik, zincir marketlere ürün tedariği yapan firmaların lojistik sorunlarına çözüm üretmek amacıyla 60 araçla bu firmalara verdiği hizmeti büyütüyor.

Payam Lojistik zincir market tedariğine fark kattı
31-07-2024 12:52

Halen bu alandaki 5 büyük firmanın zincir market dağıtımını üstlendiklerini belirten Payam Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Payam, “Zincir marketlere ürün ulaştırmak dakiklik isteyen bir hizmet. Büyük zincir marketlere ürün veren firmaların bu konuyla ilgili büyük problemleri vardı. Bu işlemleri buradan İstanbul'a gönderip İstanbul'dan 80 ile dağıtıyorlar. Biz bu hizmeti Gaziantep'te vermeye başladık. Şu an 5 tane firmanın zincir market dağıtımını yapıyoruz. Ama kapasitemiz daha yüksek. Bunu daha da büyütüp tüm firmalara zincir marketlerin lojistik hizmetini vermeyi planlıyoruz. Ama bu hizmeti Antep'te veren şu an tam anlamıyla yoktur. Biz Gaziantep'te çözeceğiz bu işi” dedi. 

DONANIMLI ARAÇLARLA TAŞIMA

Bu işlerde parsiyel taşımanın önemli olduğunu kaydeden Payam, en yaşlısı 5 yıllık olan 60 araçla Gaziantep’in yanı sıra Kilis, Şanlıurfa, Maraş bölgelerinden tedarik yapan şirketlerin yükünü alıp 81 ile dağıtabileceklerini söyledi. Payam, “Şu an sadece Tenteli kuru yük taşımacılığı yapıyoruz. Tenteli araçla taşıma yapıyoruz. Araçlarımız her türlü donanıma sahip. Dorselerimizin 13,60 metre uzunluğu var. Tenteli, kayar çatı, kayar perde şeklinde. Paletli, dökme, halı her türlü kuru yükü taşıyabiliriz” diye konuştu.

  ZAMANINDA ULAŞTIRIYORUZ

  Zincir market dağıtımı sürecinde bilgili ekip ve profesyonel yöntemler kullandıklarını belirten Payam, “Bu yöntemlerle, bir bölgeden diğer bölgeye sevk olacak kargolar zamanında, güvenli ve makul fiyatlarla teslim edilmektedir. Büyük zincir marketler fabrikalardan veya buna benzer yerlerden bölge depolarına mal alımı yaptırmaktadır. Zincir market dağıtımı işlemlerinde en iyi hizmeti veren ekiplerimiz, AVM zincirini oluşturan yerlere özel süspansiyonlu araçlarımızla, hızlı ve güvenilir taşımacılık gerçekleştirmektedir. Bu işlemlerde taşınacak malların özelikleri, yükleme esnasında dikkate alınmaktadır. İlk zincir marketin deposuna gidecek malları öne, son marketin malları ise arkaya yüklenmektedir. Böylece daha hızlı mal indirme işlemleri gerçekleştirilmektedir.

AVM’nin mallarının özelliklerine göre özel yükleme işleminden sonra, dağıtım işlemleri yakından uzağa doğru yapılmaktadır. Bu çalışmalarla zincir market dağıtımı işlemleri, başarılı bir şekilde yürütülmektedir.  Böylece daha hızlı zincir market taşımacılığı gerçekleşmektedir. İstediğiniz büyüklükte araçları temin edebileceğiniz AVM dağıtım işlemlerinde, uzman ekipler çalışmaktadır. Trafik ve ulaştırma bakanlığı izinleri konusunda sıkıntısı olmayan araçlarımız düzenli bakımdan geçmektedir. Arıza anında firmamız, yeni araç takviyesi yapabilmektedir.

Buna nedenle sevkiyatın gecikmesinin önüne geçmekte ve güvenle mallarınızın dağıtımını tamamlamaktadır. Araç takip sistemimiz sayesinde, oluşabilecek aksaklıklar ve suistimaller önceden önlenmektedir. Bu şekilde araçlarımız zamanında dağıtım yapmakta ve uzman ekibimizden daha iyi faydalanılmaktadır. İşini meslek edinmiş elemanlarımız kısa zamanda görevlerini başarıyla yerine getirmektedir” şeklinde konuştu.

35 YILLIK FİRMA 

1989 yılında babaları tarafından şahıs firması olarak kurulan işi 2012 yılından bu yana şirket olarak sürdürdüklerini anlatan Payam, “İşimiz babam tarafından biz ikinci kuşağız. 2012 yılından beri şirket olarak devam ediyoruz. Şu an şirketimizde 13 yaşında ama 35 yıllık bir deneyimimiz var.  Gaziantep'ten 81 ile gidişimiz var. Tekrar Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi'nden de Gaziantep ve Güneydoğu Bölgesi'ne dönüşlerimiz var. Biz ağırlık olarak parsiyel çalışıyoruz. Parsiyel ve komple taşımacılığı yapıyoruz” dedi.  İHTİYACA GÖRE TAŞIMA Payam, “Payam Lojistik, teknolojik altyapısı ve uygulamaları, güçlü finansal yapısı, konusunda uzman kadrosu ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Son yıllarda tüm dünyada artan hacmine paralel şekilde büyüyen Payam Lojistik, sahip olduğu araçların yanı sıra, sözleşmeli tedarikçi altyapısı ile yurt içi taşıma ve dağıtım hizmetlerinde müşterilerin ihtiyaçlarına göre tüm taşıma modellerini sağlıyor” diye konuştu.

 

SOSYAL SORUMLULUĞA DUYARLIYIZ

Sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini kaydeden Payam, “Şirketimiz sosyal sorumlulukla ilgili olarak öncelikli çocuk olmak üzere eğitim, sağlık, engelliler, çevre koruma, doğal kaynakların tüketimi ve hayvan hakları konularına odaklanmakla beraber, kültür ve sanata da destekler veriyor” dedi. 

LOJİSTİK SEKTÖRÜ BÜYÜYOR

Lojistik sektörünün dünyada hızlı büyüyen 10 sektörden birisi olduğunu söyleyen Payam, “Payam lojistik olarak yaptığımız işte iddialıyız. Güzel hizmet vererek günlük ortalama 500 ton ürün taşıyoruz. Lojistik sektörüne global olarak baktığımız zaman dünyada hızlı büyüyen ilk 10 sektör arasında yer alıyor. Pandemi döneminde tüm sektörler dururken, bizim sektörümüzün işleri arttı. Pandemiye rağmen filo ve çalışan sayımızı ikiye katladık. İlerleyen dönemlerde de bu sektörün önünün açık olduğunu görüyoruz” diye konuştu. 

ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİNE AÇIK

İlerleyen süreçte uluslararası bir teklif gelirse yatırım yapabileceklerini anlatan Payam, “İş birliğine açık bir firmayız. Türkiye ve sanayisi büyürken bizim de firma olarak buna paralel olarak büyümemiz gerekiyor. 5 yıl sonra inşallah 100 araçla işini yaptığımız firmaların fabrika kurduğu alanlarda konumlanarak çalışmayı planlıyoruz "Payam Lojistik olarak, sizinle işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Siz de bizimle çalışarak lojistik operasyonlarınızda fark yaratabilir, maliyetlerinizi düşürebilir ve müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz. Gelin, birlikte büyüyelim ve başarımızı daha ileriye taşıyalım."


Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7