USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Teke Yazdı.. Gaziantep FK bu kafayla giderse..

Spor Müdürümüz Mustafa Teke, Galatasaray-Gaziantep FK maçını yorumladı.

Mustafa Teke Yazdı.. Gaziantep FK bu kafayla giderse..
17-09-2024 22:42

Bodrum deplasmanında son saniyede şans golü ve arkasından Samsunspor maçı ve  Sivas karşılaşması Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon ne kadar zor günler geçireceğinin sinyallerini verdi bize. Değil 17 transfer, 177 transfer yapsan da bu kadroyla, bu sistemle, bu teknik ve taktikle ancak bu kadar olur. Sivas deplasmanında gördük ki yanlış kadro, yanlış değişiklik ve saha kenarından yeterince olumlu müdahale olmayınca Gaziantep FK rahat bir şekilde kaybediyor maçları. Erteleme maçı ve rakip 4’te 4 yapan Galatasaray. Hedef 5’te 5… Galatasaray iyi oynamıyor ama sonuçta iyi bir takım.. Siz bu takıma karşı böyle bir kadro ve böyle bir sistem ve düzenle çıkarsanız ve korkak futbol oynarsanız fark yemediğinize şükür edin.. Galatasaray ilk yarıda Gaziantep FK ile aynen kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Bir teknik direktör sahaya çıkaracağı kadroyu kimsenin etkisi altında kalmadan yazmalı. Kim hak ediyorsa o oynamalı… Ama bu maçtaki görüntü beni inanılmaz şaşırttı. 

Gaziantep FK bu futbol, bu sistem ve bu görüntüsü ile değil 90 dakika 900 dakika oynasa kazanamaz. Ve stres dolu günler bu takımı bekliyor benden söylemesi. Yenilerden de bir şey yok.. Eskilerde günü kurtarıyor o kadar.

Kodro golcü diye geldi ama bırak gol atmayı topu tutsa şükür edeceğiz. Adam sahada kaldığı sürece bir tek olumlu hareketi yok. Topu dahi tutamadı. Fakat bu yenilgi sonrası Gaziantep FK’nın işi daha da zorlaştı. Trabzon, Eyüp ve Beşiktaş maçları bu takımın kaderini belirleyecek. Henüz erken ama bu maçlar sonunda doğacak çocuk belli olur…

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ