USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Meriç: Ekmek Fiyatı Sabit, Un Fiyatı Artıyor; Sorunlar Kökten Çözülmeli

CHP Gaziantep milletvekili Melih Meriç, ekmek fiyatlarının sabit kalmasına rağmen un fiyatlarının ciddi bir şekilde arttığını belirterek, emekçi vatandaşların isyanının haklı olduğunu dile getirdi. Meriç, ekmek fiyatlarının 7,5

Meriç: Ekmek Fiyatı Sabit, Un Fiyatı Artıyor; Sorunlar Kökten Çözülmeli
29-09-2024 09:44

Meriç, halkın yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, 5 kişilik bir ailenin günde sadece iki öğün ekmek tüketse bile, bu durumun bütçelerine ağır bir yük bindirdiğini belirtti. Ayrıca, büyükşehir belediyelerinin ekmek fırını açmasını eleştirerek, bu tür adımların sadece göz boyama niteliğinde olduğunu, sosyal belediyeciliğin sadece bu tür önlemlerle sınırlı kalamayacağını ifade etti.

Meriç, sorunların kökünden çözülmeden ekmek fabrikalarının açılmasının gerçek bir çözüm olmadığını vurguladı. Ekmek üreticilerinin sesine kulak verilmesi gerektiğini belirterek, üretim maliyetlerine yönelik kalıcı ve etkili çözümler bulunması gerektiğini söyledi. “Halkın ve emekçilerin yanında olmanız, göstermelik adımlarla değil, kalıcı ve etkili çözümlerle mümkün!” diyerek, bu konuda somut adımlar atılmasını talep etti.

Bu açıklamalar, halkın ve emekçilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi adına atılacak adımların önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ