USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mardinspor Bir Puanla Yetindi

TFF 3. Lig 4. grupta yer alan Mardinspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Bursa Nilüferspor ile 0-0 kalarak haftayı bir puanla kapattı.

Mardinspor Bir Puanla Yetindi
22-09-2024 20:11
Mardin 21 Kasım şehir stadyumunda oynanan müsabakada Mardinspor maça;
İsmail Cengiz, Tuncay Turgay Çağman, Gencay Erten, Ahmet Teker, İslam Çerioğlu, Umut Dilek, Abdulsamet Kırım, Aykut Sarıdoğan, Mesih Kayabaş, Barış Sağır ve İlyas Ural ilk 11'i ile sahaya çıktı.
Konuk takım Bursa Nilüfer kulübü ise; 
Mehmet Cinpir, Utku Burak  Kunduzcu, Serhat Velioğlu, Cağrı Yağız Yasak, Bertu Alican Özyürek, Aykut Çift, Rüştü Hanlı, Hasan Gündoğdu, Yunus Emre Duyan, Yavuz Koç ve Serhan Üresin ilk 11'i ile müsabakaya çıktı.
 Maça hızlı başlayan Mardinspor maçın 10. dakikasında kontratağa çıktı. Bu pozisyonda faul yapan Bursa Nilüferspor kalecisi Mehmet Cinpir  maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
 Maçın 40. dakikasında Mesih Kayabaş soldan çalımlarla rakip ceza sahasının içerisine girmeye çalışırken yerde kaldı. Serbest vuruşta topun başına geçen Gencay Erten kullandığı vuruşta top rakip kalecide kaldı.
Seyrek pozisyonlarla geçen maçın ilk yarısına 4. hakem tarafından dört dakika ilave edildi.
 İlk yarının ilave dakikalarında Umut Dilek, rakibine yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart gördü.
 İkinci yarının hemen başında dakikalar 48'i gösterirken Bursa Nilüferspor'un 7 numaralı futbolcusu Çağrı Yağız Yasak ile Mardinspor kalesinde tehlikeyi yarattı. Kritik müdahaleyle atağı kesen isim Mardinspor'dan İlyas Ural oldu.
 53. dakikada Mardinspor sağ kanattan geldi. 73 numaralı futbolcu Aykut Sarıdoğan'ın sert vuruşu üst direğin üstünden dışarı çıktı.
 Dakika 81'de Mardinspor bu sefer sol kanattan Abdussamed Kırım ile geldi. Abdussamed'in yerden sert ve düzgün vuruşu doğrudan dışarı çıktı. Normal süresi 0-0 biten maçın sonuna maçın hakemi tarafından 7 dakika ilave edildi.
Maçın 90 artı 5. dakikasında sol kanattan Serdar Yiğit güzel çalımlarla içeri girerek pasını Ali Kemal Özkan'a verdi. Ali Kemal Özkan'ın sert şutu rakip kalecide kaldı.
90 dakikanın üzerine ilave edilen 7 dakikada da gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.
Bu skorla hanesine bir puan daha ekleyen Mardinspor 7 puanla grupta 5. sırada yer aldı.

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ