USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mardin Valiliği Kültür Partnerliğinde Yerel Ekonomiye Destek

VISA | MAXIMILES İsim Sponsorluğunda Gerçekleşecek L'Etape Türkiye by Tour de France Etkinliği, Mardin Valiliği Kültür Partnerliğinde Yerel Ekonomiye Destek Oluyor

Mardin Valiliği Kültür Partnerliğinde Yerel Ekonomiye Destek
02-10-2024 21:13

Bu yıl VISA | MAXIMILES isim sponsorluğunda ve Mardin Valiliği kültür partnerliğinde düzenlenecek olan L'Etape Türkiye by Tour de France, 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Etkinlik, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nden 8. Hedef olan "İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme" amacını desteklemektedir. Bu hedef, yerel ekonomiyi canlandırmayı, herkes için sürdürülebilir ekonomik büyümeyi, üretken istihdamı ve insana yakışır iş fırsatlarını teşvik etmeyi amaçlar. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimini desteklemek, işsizliği azaltmak ve yerel ekonomik faaliyetleri artırmak bu hedefin öncelikleri arasındadır.

Etkinliğin Expo alanı ise İstanbul Beykoz Küçüksu Millet Bahçesi olarak belirlenmiştir. Bu önemli organizasyon, hem spor dünyasına katkıda bulunurken hem de bölgedeki işletmelerin kalkınmasına ve yerel ekonomiye güç kazandıracak önemli bir fırsat sunuyor. Etkinlik, 70 ülkedeki TV kanallarında canlı yayınlanacaktır.

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ