USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İpekyolu’nda 2 ölümlü kaza

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirirken 2’si ağır 3 kişi de yaralandı.

İpekyolu’nda 2 ölümlü kaza
04-10-2024 14:16

İlk kaza Şehitkamil ilçesinin Sanayi mahallesinde meydana geldi.  Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı incelemede yaşamının yitirdiği belirlenen bir kişinin cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kuruman kaldırıldı.

  Şehitkamil ilçesinin Mücahitler mahallesindeki Divan otel önünde meydana gelen kazada da 1 kişi öldü. Yaşamını yitiren kişinin cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kuruman kaldırıldı.

Şahinbey ilçesinin Kurbanbaba Mahallesi Kasapcüce caddesi üzerinde meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı bir kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaralı sahsı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

  Şahinbey ilçesindeki Binevler tramvay durağı civarında meydana gelen kazada ise motosiklet yayalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekibi biri ağır 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı.  Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ