USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te o yol trafiğe açıldı!..

Karayolları Genel Müdürlüğü 19-31 Ekim tarihleri arasında Çimento Köprülü Kavşağını bakıma alınacağı duyurulmuştu. Yapılan duyurunun ardından Çimento Kavşağı Bölgesi’ndeki çalışmaların Kasım ayında da tamamlanamamas

Gaziantep’te o yol trafiğe açıldı!..
11-11-2022 21:44

Gaziantep’in en işlek karayollarından olan İpekyolu’nda (D-400) Çimento Kavşağı’nda 19 Ekim tarihinde başlayan çalışmalar devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmaların 31 Ekim tarihinde bitirilememesi nedeniyle devam eden çalışmalar ise İpekyolu’nda trafik sorununa neden olmuştu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Kendi başına yoğunluklar nedeniyle sorunların yaşandığı İpekyolu’nda, Çimento Kavşağında devam eden çalışmaların da etkisi ile trafik sorunu daha da arttı. Her gün sabah saatlerinde işlerine gitmek ve akşam saatlerinde evlerine dönmek için İpekyolu’nu tercih eden vatandaşlar, uzun kuyruklarda dakikalarca beklemek durumunda kalıyor. Kimi zaman meydana gelen trafik kazaları ise vatandaşın bu çilesinin artmasına neden olmuştu.

KÜSGET bölgesinde iş yapan, Gazikent ve Seyrantepe’de yaşayan insanların sorun yaşamasına neden olan çalışmalar geçtiğimiz gün tamamlandı.

Çimento Kavşağı üzerindeki köprünün trafiğe açılması ile vatandaş rahat bir nefes aldı…



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ