USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te kuaföre gidenler dikkat!

Ticaret Bakanlığı tarafından 81 ilde geçerli olmak üzere içerisinde kuaför hizmeti bulunan işletmeler; erkek kuaförleri, bayan kuaförler, düğün salonu kuaförleri Salı günü, güzellik salonları ise Pazar günü kapalı olacak.

Gaziantep'te kuaföre gidenler dikkat!
08-07-2024 14:44

Ticaret Bakanlığı tarafından 81 ilde geçerli olacak kuaför ve kuaför hizmeti sunan tüm işletmeler için tatil günleri belirlendi. Alınan karar doğrultusunda, erkek kuaförü, bayan kuaförü ve güzellik salonları için sektör temsilcilerinin görüşleri alınarak belirlenmesi Gaziantep Valiliği tarafından karar verildi.

Sektör adına alınan kararı açıklayan Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava; '' Sayın Valimizin önderliğinde, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Şahinbey Belediyesi,  Gaziantep Esnaf Sanatkarlar Meslek Odası, Bayan Kuaförleri ve Güzellik Salonları İşletmecileri ile Gaziantep Berberler Odası olarak bir komisyon oluşturduk. Komisyon tarafından alınan karara göre, bayan kuaförleri, gelinlik mağazaları, düğün salonları kuaförleri ve içinde kuaför olan işletmeler Salı günü kapatılacak, sadece güzellik salonu işletmeleri Pazar günü kapatılacak.'' ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ