USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep’te 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan İki Kişi Yakalandı

Gaziantep’te, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrol ve güvenlik uygulaması sırasında, haklarında 10’ar yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’te 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan İki Kişi Yakalandı
06-10-2024 20:58

 Şahinbey ilçesinde yapılan uygulama, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütüldü ve “Yağma ve Yaralama” suçlarından aranan, suç geçmişi kabarık olan F.K. isimli şahsın da aralarında bulunduğu iki zanlının yakalanmasıyla sonuçlandı.

Yakalanan F.K., “Yağma ve Yaralama” suçlarından 24 ayrı sabıka kaydına sahip olup, hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Suç makinası olarak nitelendirilen zanlı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kıskıvrak yakalandı. Aynı uygulama esnasında, “Yağma” suçundan aranmakta olan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ö. isimli şahıs da güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Yakalanan iki zanlı, jandarma ekiplerince adli makamlara sevk edildi ve burada gerçekleştirilen yargı işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekiplerinin, suç ve suçlularla mücadelede etkin bir şekilde çalıştıkları belirtilirken, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden kişilere karşı yürütülen operasyonların devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ