USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Sezonu Galibiyetle Açtı

Gaziantep’in Bölgesel Amatör Ligi’ndeki (BAL) iddialı ekiplerinden Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, 2024-2025 sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Sezonu Galibiyetle Açtı
06-10-2024 18:05

 Yeni sezon lansmanı Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşirken, takım ilk maçında Gaziantepgücü karşısında elde ettiği 4-1’lik galibiyetle taraftarlarını sevindirdi.

Şehitkamil Belediyespor’un Sezon Lansmanı Yapıldı

Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un 2024-2025 sezonu tanıtım toplantısı, Şehitkamil Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu, kulüp yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, lansmanda yaptığı konuşmada, takımın yeni sezona oldukça iddialı bir kadro ile girdiğini belirtti ve hedeflerinin her zaman üst liglere yükselmek olduğunu ifade etti. Şehitkamil Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesinden gurur duyduklarını dile getiren Yılmaz, bu yıl daha güçlü bir şekilde sahada olacaklarını vurguladı.

Gaziantep’in Renkleriyle Yenilenen Şehitkamil Belediyespor

Şehitkamil Belediyespor’un 1988 yılında kurulduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, takımın renklerinin ilk olarak yeşil-siyah olduğunu, ardından sarı-siyah olarak değiştirildiğini belirtti. Ancak Gaziantep şehrini temsil edecek olan takımın renklerinin Gaziantep’in sembolik renkleri olması gerektiğini düşündüklerini söyleyen Yılmaz, “Şehitlerimizin kanını temsil eden kırmızı ve matemini simgeleyen siyah, Gaziantep’in rengidir. Bu yüzden takımımızı, şehrimizin rengiyle buluşturduk” dedi. Yılmaz, yeni renklerin Gaziantep sporuna hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu, Başkan Yılmaz’a isminin yazılı olduğu kırmızı-siyah formayı hediye etti. Törene katılan sporseverler de Şehitkamil Belediyespor’un yeni sezondaki renk ve hedeflerinden memnun olduklarını dile getirdi.

İlk Maçta Farklı Galibiyet

Sezon lansmanının ardından Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, ilk lig maçında Gaziantepgücü ile karşılaştı. Batur Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibine üstün bir oyun sergileyen Şehitkamil Belediyespor, mücadeleyi 4-1’lik skorla kazanarak sezona galibiyetle başladı. Maç boyunca taraftarlarının yoğun desteğini arkasına alan Gaziantep temsilcisi, ilk maçtan aldığı 3 puanla liderlik yolunda iddiasını ortaya koymuş oldu.

Yeni sezonun Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’a başarı getirmesi ve Gaziantep futbolunu daha üst noktalara taşıması temennisiyle lansman etkinliği sona erdi. Taraftarlar, takımlarının bu sezonki performansından umutlu olduklarını belirterek, Şehitkamil Belediyespor’un hedeflediği üst liglere çıkacağına inandıklarını ifade etti.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ