USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’in deprem mağduru ilçesi yeniden canlanacak!

Gaziantep’in 6 Şubat depreminde en çok etkilenen ilçelerinden olan Nurdağı’nda hayata geçirilen OSB’nin resmi kuruluşu tamamlandı.

Gaziantep’in deprem mağduru ilçesi yeniden canlanacak!
15-08-2024 13:29

Vali Kemal Çeber, Nurdağı’nda deprem sonrası yapılanma ve ihya çalışmalarının son durumu için dün bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Valisi Kemal Çeber, Nurdağı ziyareti sırasında Nurdağı Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas’ı, ziyaret ederek deprem sonrası yapılanma ve ihya çalışmalarındaki son durumla ilgili bilgi aldı. Vali Kemal Çeber, Nurdağı Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ile birlikte Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır’ı ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

NURDAĞI OSB’NİN İLK MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Vali Çeber, Nurdağı ziyaretinin ardından vatandaşı sevindirecek bir toplantıya imza attı.Nurdağı OSB’nin ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı, Gaziantep Valisi Kemal Çeber başkanlığında gerçekleştirildi. Deprem sonrası ilçenin ihya ve inşa çalışmaları kapsamında hayata geçirilen proje ile hem Nurdağı’nın ticari hayatı yeniden canlanacak hem de vatandaşlara istihdam sağlanacak

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ