USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eylemde CHP’li Meriç’i konuşturmadılar. Konuşmayı havaya ateş ederek kestiler.

Antepfıstığı Çiftçisinin eylemimde CHP’li Melih Meriç’in konuşması havaya ateş edilerek kesildi.

Eylemde CHP’li Meriç’i konuşturmadılar. Konuşmayı havaya ateş ederek kestiler.
04-08-2024 14:23

Antepfıstığı üreticisi çiftçilerin fıstık fiyatlarının düşmesine dikkat çekmek için yaptıkları eylemde CHP Gaziantep milletvekili Melih Meriç’in konuşma yapmasına izin verilmesine tepki gösteren çiftçi havaya ateş ederek konuşmayı engelledi.

Fıstık fiyatının düşüşü yüzünden zor durumda kalan çiftçiler, “Antep Fıstığı’na sahip çıkıyoruz” diyerek traktörler konvoy yaparak seslerini duyurmak için Gevence köyünde konvoy başlatarak eylem yaptılar.

Yoğun katılımın olduğu ve Antepfıstığı üreticisinin çektiği sıkıntılara dikkat çekmek için organize edilen eyleme CHP Gaziantep milletvekili Melih Meriç ve CHP’li Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’de katıldı. 

Vekil sesimizi TBMM’de duyursun.

CHP’li Melih Meriç’in antepfıstığı üreticisinin sorunlarına destek olmak istiyorsa TBMM’de çalışma yapması gerektiğini dile getiren çiftçiler, “Yanımızda olması güzel ancak bunu show’a çevirmesi doğru değil. Biz hakkımızı arıyoruz. O Parti bu parti ayrımı yapmıyoruz. Milletvekili Melih Meriç bizlere TBMM’de sesimizi duyurarak destek olsa daha iyi olur. Karkamış belediye başkanı ise çiftçiye destekler vererek yanımızda olabilir. “dediler.

Çiftçiler haklarını arıyor.

Çiftçilerin traktörle eyleminde konuşma fırsatı verilen  CHP Gaziantep milletvekili Melih Meriç’in konuşması Muhtar Menderes Sarı’ın tepki amacıyla havaya ateş etmesiyle kesildi. Olay yerindeki Jandarma ekiplerinin müdahalesi ile olay büyümeden yatıştırıldı. 

Havaya Ateş eden Menderes Sarı ise Jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ