USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Derik Belediyesi 200 adet Çöp konteynerlerini Kurdu

Temiz ve yeşil bir Derik için çalışmalarını titizlikle sürdüren Derik Belediyesi, çöplerin daha sağlıklı bir ortamda toplanabilmesi için yeni çöp konteynerlerini halkın hizmetine sundu.

Derik Belediyesi 200 adet Çöp konteynerlerini  Kurdu
26-07-2024 16:27
Derik Belediyesi tarafımdan  temizlik işlerinde kullanılmak üzere eksikliği olan mahalle ve sokaklarda eksikliğin giderilmesi amacıyla  200 adet yeni çöp konteyneri satın alındı.
Derik Belediye Eş Başkanları  Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli da hazır bulunduğu belediye Destek hizmetine getirilen yeni konteynerler, belediye temizlik personeli tarafından şehrin belli başlı bölgelerine konulmak üzere teslim alındı.
Yeni çöp konteynerlerinin şehir merkezi ve mahallelerdeki çöp toplama noktalarına konulmasıyla, çöplerin gelişi güzel atılmasının önlenmesi ve aynı zamanda da kötü görüntülerin önüne geçilmesi hedefleniyor.
Derik Belediye Eş Başkanları  Songül Özbahçeci ve Cengiz Temelli, Vatandaşların çöplerini bırakırken özellikle konteynerleri kullanmaları ve çöpleri ağzı kapalı bir şekilde bırakmalarının önemli olduğunu belirtirken, ayrıca sıvı halde çöp artıklarının da konteynerlere bırakılmaması gerektiğini vurguladılar.

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ