USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Eşlerinden Mardin Çıkarması

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş’ın da aralarında bulunduğu bir grup belediye başkan eşleri Diyarbakır ve Mardin’e geldi. Başkan eşleri gezdiği tarihi ve turistik mekanlara hayran kaldı.

Başkan Eşlerinden Mardin Çıkarması
23-09-2024 10:25

Mardin CHP Büyükşehir Belediye  Başkan adayı ve iş insanı Ömer Durak ve eşi Derya Durak’ın ağırladığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, Denizli Büyükşehir  Belediye Başkanı eşi Nilgün Çavuşoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı eşi  Nurcan Zeyrek, Ankara Mamak İlçe Başkanı eşi  Ayşe Şahin, Ankara Beypazarı Belediye Başkanı eşi  Hilal Kasap, Ankara Elmadağ Belediye Başkanı eşi Fatma Aşkın, Ankara Meclis Üyesi eşi sayın Mintiha Çelik, CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sonat Ertürk, Diyarbakır CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir ve eşi Ayla Kutlu ‘dan oluşan heyet Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

      Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, Diyarbakır ve Mardin’de gerçekleştirdikleri gezide, tarihi, turistik ve kültürel değerlere hayran kaldıklarını söyledi. Kasımiye ve Zinciriye Medreseleri, Deyrulzarafan Manastırı, Dara Antik Kenti ve Mardin’in tarihi dokusuna hayran kaldıklarını belirten  Nursen Yavaş “Bölgenin tarihi ve turistik zenginlikleri yanında kültürel ve sosyal yapısının da  önemli ve anlamlı olduğunu gördük. Her gittiğimiz yerde ilgi ile karşılandık. Mardin başta olmak üzere bölgedeki tarihi ve kültürel zenginlikleri herkesin görmesi gerektiğine inanıyorum.” Dedi.

     Mardin, önceki dönem CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ömer Durak ve eşi Derya Durak, belediye başkan eşleri heyetini iki gün boyunca ildeki tarihi mekanları gezdirdi ve ağırladı.

 

 

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ