USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bağımsız Milletvekili Adayı Kabaklı seçim çalışmalarına devam ediyor

Kilis’ten Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan ve bu anlamda ziyaretlerine devam eden Halil İbrahim Kabaklı gücünün yettiği kadar herkese ulaşmak istediğini ve ziyaret etmek istediğini dile getirdi

Bağımsız Milletvekili Adayı Kabaklı seçim çalışmalarına devam ediyor
19-10-2022 17:41

Bağımsız Milletvekili Adayı Kabaklı seçim çalışmalarına devam ediyor

Kilis

Kilis’ten Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan ve bu anlamda ziyaretlerine devam eden Halil İbrahim Kabaklı gücünün yettiği kadar herkese ulaşmak istediğini ve ziyaret etmek istediğini dile getirdi.

Bağımsız olarak Milletvekili adayı olarak seçime katılacağını dile getiren Halil İbrahim Kabaklı Kilis’in çözülmeyecek hiçbir sorununun olmadığını teveccüh gösterilmesi halinde Mecliste elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğini dile getirdi.

Halil İbrahim Kabaklı yaptığı açıklamada;

“Dostlarımızın, arkadaşlarımızın ve Serhat ilimiz Kilis’imizin teveccühüne inanarak bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayız. İşimizin zor olduğunu biliyorum. Bağımsız Milletvekili adayı olarak sahada yer aldığımızın bilinmesini isterim. Seçim çalışmalarımıza bizler aylar öncesinden start vermiş durumdayız. Kilis’te tüm hemşerilerimize ulaşmak ve onları dinlemek istiyorum” dedi.

Haber Merkezi



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ