USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Atletizmci İş adamı Şaban Doğan, Chicago Maratonu'nda ne İçin Koşacak?

İş adamı, siyasetçi ve atletizm tutkunu Şaban Doğan, bu yıl 13 Ekim'de düzenlenecek Chicago Maratonu'nda Türk Eğitim Vakfı (TEV) için koşacağını duyurdu. Doğan, bu anlamlı etkinlikte adımlarını deprem bölgesindeki çocukların e

Atletizmci İş adamı Şaban Doğan, Chicago Maratonu'nda ne İçin Koşacak?
19-09-2024 02:05

Eğitim Dostu olarak, Türkiye’nin yaşadığı büyük deprem felaketinin ardından eğitimlerini sürdüremeyen çocuklara umut olmayı hedefleyen Doğan, bu kapsamda bir bağış kampanyası başlattı.

Doğan'ın Kampanyası, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve depremden etkilenen öğrencilere destek olmayı amaçlıyor. Maratonda attığı her adımı, çocukların geleceğine katkı olarak değerlendiren Doğan, bağışların çocukların eğitimi için kullanılacağını belirtti. Şaban Doğan’ın bu kampanyasına destek vermek isteyenler, profilinde paylaştığı bağlantı üzerinden bağış yapabilirler.

Doğan, "Bu koşuyu sadece kişisel bir başarı olarak görmüyorum, asıl hedefim depremden zarar görmüş çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak. Her bireyin desteği, onların geleceğine atılmış bir adım olacak," sözleriyle duyarlılığını ifade etti.

Chicago Maratonu'nda koşarak hem bireysel bir mücadele sergileyecek hem de eğitim için farkındalık oluşturacak olan Doğan, topluma ilham veren bu projesiyle gönüllerde yer etmeye aday.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ