USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti’den Arif Kurt’a Vefa Ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkececi ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, İlçe Kadın Kollar Başkanı Hülya Kılıç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe ile Ak parti il ve ilçe Yönetimi kurulu üyeleri

AK Parti’den Arif Kurt’a Vefa Ziyareti
06-09-2024 16:20
Ziyaret sırasında seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkececi, her an seçim olacakmış gibi çalıştıklarını vurguladı.

"Seçim Süreci Başladı"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkececi, önümüzdeki 4 yılın hızlı geçeceğini belirterek, "Geçtiğimiz seçimden gereken dersleri aldık. Şimdi daha güçlü ve hazırlıklı bir şekilde seçimlere odaklanıyoruz. Her kapıyı çalacak, her vatandaşımızla buluşacağız. Amacımız, Gaziantep’i hak ettiği refaha ve huzura kavuşturmaktır" dedi.

"Şehitkamil Belediyesi'ni Yeniden Kazanacağız"

Özkececi, Şehitkamil Belediyesi'nde yaşanan kaybı telafi etmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Şehitkamil bölgesindeki vatandaşlarımızın aldıkları hizmetler yetersiz kaldı. Bu bölge, çok daha iyi hizmetlere layık. Önümüzdeki seçimlerde, Şehitkamil Belediyesi’ni yeniden AK Parti yönetimine kazandıracağız" diye konuştu.

"Gaziantep İçin Çalışıyoruz"

Gaziantep için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Özkececi, "Hem Türkiye genelinde hem de yerelde, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çabalıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de yerel yönetimlerde de halkımızın her zaman yanındayız. Türk halkı her şeyin en iyisine layık" dedi.

Ekonomi Politikası Meyvelerini Yakında Verecek

AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkececi, ekonomide iyileşmelerin yakın zamanda hissedileceğini belirterek, uygulanan ekonomi politikalarının meyvelerini vermeye başlayacağını vurguladı. Özkececi, ekonomi yönetiminde atılan adımların olumlu sonuçlarının yakında vatandaşlar tarafından fark edileceğini ifade etti.

"Vatandaşlar Ekonomideki İyileşmeyi Yakında Hissedecek"

Ekonomik gelişmelere değinen Eyüp Özkececi, “Önceki gün açıklanan Orat Vadelei Proğramda da açıklandığı üzere Vatandaşlarımız ekonomideki iyileşmeleri çok yakında hissetmeye başlayacak. Uyguladığımız ekonomi politikalarının olumlu sonuçları kısa sürede kendini gösterecek" dedi.

Mehmet Şimşek’e Güven Tam

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte yaklaşık 10 yıl çalıştığını hatırlatan Özkececi, Şimşek’in tecrübesine olan güveninin tam olduğunu ifade etti. "Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ile uzun yıllar çalıştım ve kendisine güvenim tamdır. Ekonomi yönetiminde doğru adımları atmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Güçlü Türkiye Hedefimize İlerliyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye hedeflerine adım adım ilerlediklerini belirten Özkececi, ülkenin ekonomik alanda daha da güçleneceğini vurguladı. "Güçlü Türkiye yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için gereken tüm adımları atmaya devam ediyoruz" dedi.

Arif Kurt’a Teşekkür

Ziyaretin sonunda, Milletvekili Eyüp Özkeşeci ve Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ve Yönetimi, Kent Medya Grubu sahibi Arif Kurt’a yaptığı hizmetler ve gösterdiği çabalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: KentHaber27.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7