USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak İl Başkanı Uncu Görevine başladı, birlik mesajları verdi.

Mardin Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Uncu, görevine başladı, sıcak mesajlar verdi.

Ak İl Başkanı Uncu Görevine başladı, birlik mesajları verdi.
08-08-2024 16:54
   Mardin Ak Parti İl Başkanalığına atanan Yatırım Uzmanı Mehmet Unu, parti teşkilatları ve basın mensuplarına hizmet anlyışının başlıkları verdi, birlik ve beraberliğin hizmetin önğünü açacağını söyledi. Uncu "Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Bu kadim şehirde doğmuş bir kardeşiniz olarak bugün gönül ve sevgi bağı ile bağlı olduğumuz Mardin’imizi daha iyi bir geleceğe taşımak için il başkanlığı görevi bizlere  tevdi edildi
13 bin yıllık kadim geçmişi ile medeniyetin tarımın zanaatın ticaretin ve sanatın doğduğu her bir ilçesi ve insanı ile bir mozaik olan ilimizin Kalkınması için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur. Atalarımızın bize bıraktığı mirası gelecek nesillere daha güzel bir biçimde aktarmakla mükellefiz.
İktidarımız boyunca Mardine birçok hizmet gerçekleştirildi. Bu kapsamda emeği geçen tüm geçmiş il başkanlarımıza  ve teşkilat üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. 
Hasseten son il başkanımız Sayın Vahap Alma ve başkan vekilimiz Bülent Gözü beyefendilere, il başkanlığına talip olan ve bu süreçte Mardine yakışır bir tavır gösteren tüm kıymetli adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum. 
Allah’ın izniyle ve siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle çıktığımız bu yolda, hoşgörü kentimiz Mardin’imizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir dünya kenti haline getireceğiz. Evelallah Türkiye Yüzyılı, Mardin’in Yüzyılı olacak! 
Bugün; aşkla, şevkle ve adaletle Mardin’e hizmet edebilmek için, gönülleri fethedebilmek için il başkanı olarak huzurlarınızdayım.
Çok kıymetli hemşehrilerim Mardinimizin mozaiğini oluşturan her bir feridinin desteği ile daha güzel bir Mardin için hep beraber çalışalım." şeklinde konuştu

Kaynak: mardinsoz.com



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ