AMACIMIZ BU BAYRAĞI ÇOK DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında yoğun katılım ile devir teslim töreni düzenlendi. İl Başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu göreve resmen başladı.

Politika - 2 gün önce

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili olarak seçim sürecini tamamlayan ve 3 aydır koltuğa vekaleten bakan Murat Şerbetçi görevini, parti genel merkezince il başkanlığına atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na devretti.

Devir teslim törenine; Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı. 

BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Geçmiş dönemde görevlerini layıkıyla tamamladıklarını ifade ederek parti yönetimine, il başkanlığı görevini yürüten Murat Şerbetçi’ye teşekkür eden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlığı gibi hem önemli hem de gurur verici bir görevi şahsıma tebliğ etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Değerli teşkilat mensuplarımız, il başkanlığı benim için bir umuttu ancak bu başkanlık mülakatları vesaire süreçleri hiç aklımda yoktu. İnsanın nasibi kendisinden önce gidiyormuş. Ben her zaman partimizin içerisindeydim, görevime mahalle temsilciliği ile başladım, yedek üye olarak çalıştım, asil üye oldum, başkan yardımcısı oldum, milletvekili aday adayı oldum, il başkan vekili oldum. Bu kardeşiniz sizin gibi bir kardeşinizdi, bu günlere geldi. Teşkilattaki arkadaşlarımızın tabii ki siyaseten bir yerlere gelme isteği olacak ama şunu da belirtmek istiyorum; nasipten ötesi olmuyor. AK Parti bu ülkeye bir umut olarak geldi. AK Parti iktidarları boyunca ülkemiz her alanda büyük gelişmeler sergiledi, hala da bu olumlu gelişmeler devam ediyor. İlimizin sorunlarının çözümü, yeni yatırımlar ve projeler için ortak akılla hareket ederek çalışacağız. AK Parti’de küskünler diye bir grup olamaz, bizim kapımız herkese açık. Önceki dönemlerdeki arkadaşlarımızın da hepsi kadim üyelerimiz, Murat başkanımız da bizim Kadim İl Başkan Vekilimiz. Bende kendisi ile çalışmaya hazırım. Gönül rahatlığıyla ve her zaman partimize gelebilirsiniz, bizler sizin temsilcileriniz” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ BU BAYRAĞI ÇOK DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK”

Yeni görevinde daha çok çalışarak başarılara imza atacağını söyleyen İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, “İl başkanlığı gibi önemli bir göreve layık görülmenin mutluluğu ve onuru içerisindeyim. İl Başkanlığı ve il yönetimi alma makamı değil, verme makamıdır. Biz burada sizlere hizmetkar olmaya hazırız ve sizlerin desteklerini talep ediyorum. Değerli arkadaşlar Gaziantep İl Başkanlığı olarak, Allah’ın izniyle; çok değerli Şahinbey İlçe Başkanımız, çiçeği burnunda yeni Şehitkamil İlçe Başkanımız İsmail Güler ve taşra teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak ve çok daha başarılı olmak olacaktır. Cumhurbaşkanımızın bizden istediği gibi ilk gün ki aşkla, dava aşkıyla yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ BAŞKANIMIZA GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Parti binasındaki törende konuşarak çalışma arkadaşlarına teşekkür eden ve Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Murat Şerbetçi, “Değerli AK Parti Ailesi, bugün burada gerçekleştirdiğimiz devir teslim töreninde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Görevimi devraldığım günden bu yana sürekli yanımda olan, desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerime, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, parti çalışanlarımıza, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına ve teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. Hep birlikte, bir aile olarak her zorluğun üstesinden geldik, her başarıyı birlikte kutladık. Bu süreçte bana verdikleri destek ve güven için minnettarım. Kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına ve teşkilatına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin enerjisi, özverili çalışmaları ve desteği olmadan bu başarıya ulaşamazdık. Sizler, partimizin en önemli dinamiklerindensiniz ve her zaman sahada, her zaman yanımızda oldunuz. Sizin katkınız ve emeğiniz bizim için çok değerli, birlikte daha güçlü olduk. Yönetim kurulu üyelerimle birlikte yaşadığımız her an, her karar aldığımız toplantı bize birlikte başarmanın gücünü gösterdi. Hep birlikte krizleri yöneterek daha güçlü çıktık. Bu süreçte birlikte yaşadığımız her zorluk, bizi daha da yakınlaştırdı ve ekibimizin birbirine olan güvenini pekiştirdi. Birlikte çalıştığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yeni dönemde göreve başlayacak olan yeni il başkanımıza da tüm kalbimle başarılar diliyorum. Eminim ki partimizin geleceği için yapacağı çalışmalarla partimizi daha da ileriye taşıyacaktır. Birlikte daha güçlü ve daha başarılı yarınlara doğru ilerleyeceğimize olan inancım tam” dedi.

Devir teslim töreninde söz alan Milletvekilleri Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan ve Mesut Bozatlı ise, İl Başkanlığı görevini devreden Murat Şerbetçi’ye teşekkür ederken bayrağı devralan Fatih Muhaddis Fedaioğlu’na da başarılar diledi.

Kaynak: KentHaber27.com

HABER KAYNAĞI : AIGF
Haftanın Öne Çıkanları

TOKİ arsa tapuları hangi illerde verildi? TOKİ ilk evim arsa projesinde 29 ilde arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı

2024-06-24 04:34 - Gündem

Balkon Cafe’ye silahlı saldırı. 1 yaralı

2024-06-27 00:37 - Asayiş

Bugün Gaziantep'te kaç kişi vefat etti? 27 Haziran 2024

2024-06-27 18:32 - Gündem

Gaziantep'te lüks sitede kavga! Yaralılar var

2024-06-24 20:34 - Asayiş

AK parti Şehitkamil ilçe başkanı Yılmaz istifasını açıklıyor

2024-06-25 16:34 - Politika

24 Haziran 2024 Tarihli ve 32582 Sayılı Resmî Gazete

2024-06-24 04:45 - Gündem

Gaziantep'te feci kaza: 7 araç birbirine girdi

2024-06-28 08:41 - Asayiş

22 Haziran 2024 Gaziantep Vefat ve Defin Listesi

2024-06-22 17:49 - Gündem

Belgeselin Ustası İrken, İş başında!

2024-06-23 08:19 - Yaşam

Gaziantep Havalimanı’ndaki rötarların nedeni belli oldu!

2024-06-23 23:59 - Gündem

İlgili Haberler

CHP Gaziantep il Kadın Kolları başkanı o isim oldu.

18:21 - Politika

Gaziantep'te kanlı gece: Gece kulübünde ölü ve çok sayıda yaralı var

13:15 - Politika

Erdoğan'dan Suriye açıklaması: Sayın Esed ile...

16:09 - Politika

Yerlikaya ve Bilal Erdoğan geliyor

15:32 - Politika

Gürban seçimin faturasını Nazlı Ateş’e kesti..

13:18 - Politika

Günün Manşetleri

Gaziantep'te 29 Haziran 2024 Bugün 26 Kişi Vefat Etti

17:42 - Gündem

Gaziantep'te arananlar yakalandı

09:39 - Asayiş

Hakim ve Savcıların görev yerleri değişti

09:34 - Gündem

29 Haziran 2024 Tarihli Resmi Gazete'de alınan kararlar!

09:17 - Gündem

Gaziantep'te ölen 40 kişi defnedildi! (28.06.2024)

17:59 - Gündem